Het bedrijf

Ons werk bestaat vooral uit:

 

Informatie doorspelen aan de klanten over de producten, oogstkalender, de juiste prijzen in oorsprong, en over de nieuwe producten of moeilijkheden in de oogst. En anderzijds de telers inlichten over de markt- en prijs – situatie in Europa, en over de nieuwe noden en eisen van de klant.

Het voortdurend zoeken naar een dinamisme van degelijkheid, flexibiliteit en drang naar vernieuwing in het belang van klant en teler, zoals b.v. het op punt zetten van de electronische handelsrelatie door het gebruik van het software-systeem EDI (Electronic data interchange).

Een strenge controle uitvoeren over de kwaliteit van de producten vanaf het planten tot hun einbestemming, door een zorgvuldig navolgen van de international kwaliteitsnormen (GLOBALGAP, GRASP, BRC, IFS,....).

Het organizeren van het laden en het transport van het product tot zijn eindbestemming, daarbij nauwkeurig toeziend op de afgesproken aankomsttijden.

Het inachtnemen van een duidelijk tracibiliteits-systeem, volgens de GS 1 normen, zodat de klant op elk moment de herkomst van het product kan nawijzen.

Waar zijn we

Contacteer ons

Calle Varadero, nº 13, bajo
Urbanización Almerimar
EL EJIDO(Almería)

Tlf: +34 950 497360 (attentie 24 uur)
Fax: +34 950 497361

email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze merken

  • Alfruit
  • Alfruit Bio
  • Totitos
JoomShaper